Cenotvorba a životný cyklus produktu v MSP - Kosztanko, Simona, 1988-
Životný cyklus produktu. Typický priebeh životného cyklu produktu. Fázy životného cyklu produktu. Cenové stratégie produktu. Cenotvorba produktu.