"Multi country" ako forma spolupráce v oblasti politiky kvality založená na tradícii - Košútová, Tatiana, 1962-
Spoločná poľnohospodárska politika a politika kvality v Európskej únii. Chránené označenia pre potraviny a poľnohospodárske výrobky v rámci politiky kvality EÚ. Spoločne podané žiadosti o zápis chránených označení do registra. Spolupráca Českej a Slovenskej republiky. Špecifický charakter zaevidovaných zaručených tradičných špecialít "multi country".