Nekonzistentnosť časových preferencií ľudí z marginalizovaných rómskych komunít - Želinský, Tomáš
Analýza časových preferencií a časovo nekonzistentné preferencie chudobných ľudí žijúcich v marginalizovaných rómskych komunitách na Slovensku (ako jednej zo špecifických skupín chudobných osôb) vo vzťahu k ich základným sociálno-ekonomickým a demografickým charakteristikám a konfrontácia výsledkov s výsledkami iných autorov.