Time Management of Slovak Managers - Thomasová, Elena
Hlavné zásady time managementu a skúmanie efektívneho využívania a riadenia času v živote manažéra. Čas ako komodita, ktorá musí byť riadená rovnako ako peniaze. Vzťah medzi spokojnosťou a výkonom. Praktické odporúčania pre efektívne riadenie času.