Vliv trhu mezistatků na úspěšnost prognóz ekonomické aktivity - Rybáček, Václav
Teoretické objasnenie vysokej miery nepresnosti prognóz. Rozsah a meranie ekonomickej aktivity. Efekt odvodeného dopytu. Úloha spotreby v hospodárskom systéme.