Hodnocení vlivu zastoupení rodiny ve vlastnické a řídící struktuře firem na jejich finanční výkonnost pomocí metody zkoumání shody párů - Machek, Ondřej
Definícia rodinnej firmy. Ciele rodinných firiem. Rozdiel vo výkonnosti rodinných a nerodinných firiem.