Computer literacy and use of ICT as key factors of micro-enterprise success - Werber, Borut
Vlastníci a manažéri mikropodnikov si uvedomujú potrebu zvyšovania úrovne počítačových zručností, vedomostí a rozvoja informačných a komunikačných technológií v podniku. Počítačová gramotnosť a využívanie ICT ako kľúčové faktory úspešnosti mikropodnikov.