Snaha rozvíjet složky emočně-sociální inteligence při výuce - Čačka, Otto
Projekt orientovaný na emočne-sociálne aspekty spôsobilosti na sociálnu prácu. Metodika aplikovaná v pilotnej fáze. Tri hlavné témy rozložené do semestrálnej výučby. Kontrolný test. Získané poznatky a dáta.