Controlling podniku v kontexte Big data - Lajoš, Branislav
Teoretické vymedzenie pojmu Big data. Potenciál použitia Big data v praxi. Potenciálne prínosy a riziká spojené s aplikáciou Big data v podnikoch. Controlling a Big data - súčasnosť a budúcnosť.