Rozvoj a podpora rodinnej mediácie - Pružinská, Jana
Mediácia ako spôsob práce s klientom. Rodinná mediácia - prednosti, potenciál, výzvy. Medzinárodný kontext rodinnej mediácie. Prieskum rodinnej mediácie medzi pracovníkmi Úradov práce, sociálnych vecí a rodiny. Závery z prieskumu.