Základné systémové princípy Európskeho systému národných účtov ESA 2010 - Staríčková, Zuzana
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Vzájomné porovnanie novej koncepcie systému národných účtov ESA 2010 so systémami ESA 95 a SNA 2008.