Co klienti opravdu ocení? Další nový produkt nebo spíše rychlost, jednoduchost a konzistenci služeb? - Doležal, Pavel
Automatizácia a digitalizácia bankových procesov od začiatku až do konca - end-to-end. Inovácia bankových služieb. Kvalitu služieb pri poskytovaní produktov priamo ovplyvňuje kvalita a efektivita procesov skrývajúca sa v pozadí.