Řecké čekání na Godota - Kozub, Michal
Grécky dlhový problém, Grexit, je tu už niekoľko rokov. Grécke ekonomické reformy a žiadosti o pomoc a finančnú stimuláciu. Pravidlá a podmienky veriteľov. Priepasť štátneho bankrotu.