Starší ľudia v spoločnosti a v rodine niekoľko pohľadov na starších ľudí v štatistických a komparatívnych výskumoch - Piscová, Magdaléna
Dimenzie kvality života starších ľudí na Slovensku a ich porovnanie s kompratívnymi údajmi za viaceré krajiny Európy.