Pracovní podmínky výkonu sociální práce v rámci agendy příspěvku na péči - Hubíková, Olga
Spôsob a profesionalita prevedenia s akou sociálni pracovníci pristupujú ku klientom v rámci agendy, ktorú počas praxe vykonávajú. Organizácia práce, pracovné podmienky, preťaženosť a pracovný výkon sociálnych pracovníkov. Byrokratické postupy a ich dôsledky pri uplatňovaní sociálnej práce.