Postoje komunálních politiků k sociálně vyloučeným lidem / sociálně vyloučené lokalitě - Severová, Petra
Téma sociálneho vylúčenia a postoje komunálnych politikov a členov samospráv k občanom ohrozeným týmto fenoménom. Integrácia osôb ohrozených sociálnym vylúčením a spoločenská zodpovednosť komunálnych politikov.