Příběhy sociálních pracovnic a pracovníků, kteří nemlčeli – Popis prožívaných dilemat - Janebová, Radka
Charakteristika dilem a dôsledky rozhodnutí protichodných možností pre sociálnych pracovníkov v ich ďalšom profesnom fungovaní. Mocenské tlaky a požiadavky zo strany zadávateľov sociálnych služieb. Obhajoba práv klientov.