Vliv volných prostorů na udržitelný rozvoj měst - teoretické souvislosti výzkumu, problematika panelových sídlišť - Wittmann, Maxmilian
Kvalita života a ekologická rovnováha životného prostredia v mestách. Hodnotenie rozvoja urbanizovaného územia z hľadiska jeho udržateľnosti ako súčasti legislatívy. Činnosť urbanistov a architektov v environmentálnom kontexte.