Výskum filantropického správania sa firiem v podmienkach Slovenskej republiky - Plchová, Jana
Analýza motivácie podnikov na území SR k zapojeniu a angažovaniu sa v aktivitách CSR a faktorov, ktoré ovplyvňujú firmy pri vytváraní vlastných koncepcií a stratégií CSR.