Sídliská a priestory zelene - Supuka, Ján
Historicko-vývojové trendy výstavby sídlisk v kontexte socioekonomického rozvoja. Rozmiestnenie zelene v mestách, rozloha plôch a pomer zastúpenia vegetačných prvkov. Kvalita obytného prostredia a normatívy pre tvorbu zelene v územnom plánovaní miest.