Dunaj opäť oslavoval - Poórová, Jana
Informácie o Dunaji pri príležitosti Medzinárodného dňa Dunaja (29.6.). Štáty tvoriace povodie Dunaja. Dunaj na Slovensku. Hydrologické pomery, ovplyvnenie hydrologického režimu.