Motivácia pracovníkov a pracovný výkon - Fuksová, Nadežda
Problematika motivácie pracovníkov a pracovného výkonu v téme personálneho manažmentu. Zameriava sa najmä na faktory pracovného výkonu a pracovnej motivácie, modely výkonovej motivácie a zamýšľa sa nad postavením motivácie vo vyjadrení pracovného výkonu.