Malé vodné nádrže - nové úlohy v budúcnosti? - Jurík, Ľuboš
Prehľad malých vodných nádrží v čiastkových povodiach SR. Zavlažované územia na Slovensku. Malé vodné nádrže dnes, ich problémy v budúcnosti.