Aktuálne metódy riadenia nákladov v stavebnom podniku - nákladový controlling - Chodasová, Zuzana
V podmienkach vstupu Slovenska medzi ekonomicky prosperujúce krajiny EU najmä stavebné podniky musia pružne reagovať na pôsobenie vonkajších vplyvov. Tu sa vyžaduje od podnikateľskej jednotky rýchla adaptabilita na meniace sa podmienky trhu. Poznanie predovšetkým vnútorného prostredia podnikateľskej jednotky, jej ekonomiky nám umožní správne a v čas zareagovať na dané podmienky. Význam používania metód v riadení nákladov stavebných podnikov v manažérskej práci.