K východiskám znalostného manažmentu - Lipták, František
Stručný exkurz do dvoch firiem s pohľadom na znalostný manažment predmetnej problematiky. Vnútrofiremná i celospoločenská atmosféra a jej pôsobenie na priamych aktérov zapojených do uplatňovania znalostného manažmentu.