Outplacement – posledná šanca alebo benefit - Herzka, Pavel
Outplacement ako problematika využívajúca sa v oblasti personálneho manažmentu. Teoretické a praktické aspekty pojmu outplacement, podoby, programy a služby outplacementu. Pomoc ľuďom, ktorí sa ocitli v nepriaznivej situácii po strate zamestnania, alebo ktorí sa v nej onedlho ocitnú.