Vztahy EU a USA v kontextu společné zahraniční a bezpečnostní politiky Evropské unie - Wawrosz, Petr
História primárneho práva EÚ. Ustanovenia primárneho práva EÚ o zahraničnej politike. Organizačné zabezpečenie zahraničnej politiky v primárnom práve. Konkrétne dopady primárneho práva EÚ v zťahy k USA.