Faktory působící na vývoz zboží ČR do oblasti Perského zálivu: nárůst vývozu během krize a diverzifikace zahraničního obchodu ČR - Střecha, Michal
Analýza vývoja vývozu regiónu Perského zálivu v kontexte ostatných regiónov. Analýza jednotlivých faktorov, ktoré môžu mať potenciálny vplyv na vývoj zahraničného obchodu s Českou republikou.