Úprava autorského práva v preferenčních obchodních dohodách: srovnání úpravy v dohodách EU-Jižní Korea a USA-Jižní Korea v souvislosti s jednáním o dohodě TTIP - Trojanová, Kamila
Autorské právo ako nástroj obchodnej politiky. Dohody o voľnom obchode medzi EÚ a Južnou Kóreou, USA a Južnou Kóreou a rokovania o dohode medzi EÚ a USA.