Rozvoj firemnej kultúry a jej diagnostika - Jaššo, Matej
Rozhodujúce faktory pre stabilitu spoločenstva vo firme. Firemná kultúra sa stáva jedným z hlavných nástrojov rozvoja ľudských zdrojov a ovplyvňuje všetky firemné procesy. Teoretické a metodologické rámce firemnej kultúry.