Manažérske a komunikačné spôsobilosti ako súčasť požiadaviek praxe na záujemcov o manažérske a ekonomické pozície - Jurková, Jana
Aktuálne požiadavky praxe na manažérske a komunikačné spôsobilosti, ktoré sa vyskytujú v inzerátoch na obsadenie voľných pracovných miest so zameraním na manažérske a ekonomické pozície.