Úloha učebníc vo výučbe účtovníctva na obchodných akadémiách v SR a ČR - Novák, Jaromír, 1978-
Stredoškolská učebnica a jej funkcie vo vyučovacom procese. Učebnice účtovníctva pre obchodné akadémie v SR a ČR. Bližšie účtovníckej praxi sú učebnice používané v súčas-nosti v Českej republike, ale možno očakávať, že podobným smerom sa bude výučba účtovníctva postupne uberať aj na Slovensku.