Emocionální identifikace s firmou je klíčem k úspěchu - Sýkora, Stanislav
Zapojenie zamestnancov do chodu spoločnosti tak, že dôjde k ich sebarealizácii. Ako prísť k takému stavu, ako zamestnancov zapojiť, ako v nich vzbudiť nadšenie a odhodlanie pre spoločné ciele, aké podmienky by mal spĺňať zamestnávateľ.