Význam ekonomiky kvality v priemyselných podnikoch - Teplická, Katarína
Tri základné faktory riadenia podniku – kvalita, náklady a čas. Kvalita a náklady predstavujú základné piliere úspešného podniku, a preto je nevyhnutné náklady na kvalitu merať a vyhodnocovať. Význam sledovania nákladov na kvalitu a ich vyhodnocovanie.