Spoločensky zodpovedné podnikanie ako súčasť poskytovania zdravotnej starostlivosti - Kolcúnová, Miroslava
Súčasný stav riešenej problematiky na Slovensku, ako aj v zahraničí a pohľad na jeho význam z hľadiska dosahovania podnikovej výkonnosti, zhodnotenie stavu financovania v zdravotníckych zariadeniach a úroveň plnenia spoločenskej zodpovednosti v týchto organizáciách.