Česká rozvojová pomoc a její efektivita na příkladu pomoci v Kambodži - Pondělíček, Michal
Aktuálna podoba českej rozvojovej pomoci na pozadí naplňovania Rozvojových cieľov tisícročia. Základným materiálom je Koncepcia zahraničnej rozvojovej spolupráce pre roky 2010 – 2017 vrátane inštitucionálného zabezpečenia v podobe Českej rozvojovej agentúry i neformálnej platformy FoRS - Českého fóra pre rozvojovú spoluprácu.