Coping and stress management for managers - Hančovská, Erika
Teoretický prehľad o problematike zaoberajúcej sa osobným a pracovným zaťažením a v neposlednom rade aj zvládaním ťažkých záťažových situácií v oblasti riadenia. Vplyv stresu na osobnosti manažérov v krízových situáciách v podmienkach modernej trhovej ekonomiky.