Turbulentné časy lietajúceho auta - Kvašňák, Lukáš
Štátny stimul na výskum a vývoj pre AeroMobil. Štátna dotácia terčom kritiky a súčasťou politického boja. Prvý súkromný investor. Plán na vybudovanie vlastného technologického centra. Spolupráca so Žilinskou univerzitou. Pozitívne PR a impulz pre vedu. Spolupráca s automotive priemyslom.