Demografické východiská rozvoja regiónov a politiky kvality v Slovenskej republike - Košútová, Tatiana, 1962-
Analýza demografického vývoja v SR podľa krajov ako určujúceho faktora rozvoja vidieka v širšom chápaní a politiky kvality v užšom zmysle slova.