Návrh ponuky vzorových modulov v oblasti ekonomického vzdelávania absolventov Lekárskej fakulty Slovenskej zdravotníckej univerzity zamestnaných na základe pracovno-právneho vzťahu - Jankelová, Nadežda, 1966-
Potreba ekonomického vzdelávania a rozvoja podnikateľských zručnostií u absolventov Lekárskej fakulty Slovenskej zdravotníckej univerzity (SZU), zamestnaných na základe pracovno-právneho vzťahu.