Ani úver bez úrokov nie je zadramo - Kačalka, Ľuboslav
Populárne finančné produkty podľa náboženských pravidiel. Islamské bankovníctvo. Požičiavanie peňazí v minulosti. Mnísi a peniaze. Fiat money a zlatý štandard.