Procesný a inovačný model internacionalizácie: Možnosti aplikácie pre malé a stredné firmy - Škorvagová, Simona
Teoretické prístupy k internacionalizácii vo všeobecnosti a realizácia ich možnej aplikácie na internacionalizáciu MSP, čo zároveň predstavuje limitujúci faktor skúmania.