Potreby ekonomického vzdelávania a podnikateľských zručností absolventov Farmaceutickej fakulty a Prírodovedeckej fakulty UK v Bratislave - zamestnancov a/alebo manažérov - Breveníková, Daniela
Ponuka modulov predmetov ekonomického vzdelávania a rozvoja podnikateľských zručností absolventov dvoch neekonomických fakúlt Univerzity Komenského v Bratislave. Základy ekonómie a príprava na manažérsku pozíciu.