Úvod - Záležáková, Eliška
Ponuka vzorových modulov vzdelávania ekonomických predmetov, ktoré predstavujú odporúčanú škálu na zaradenie do výučby v neekonomických študijných odboroch pri rozvoji vlastného podnikania.