Narodení mimo manželstva a plodnosť nevydatých žien na Slovensku - Šprocha, Branislav
Vývoj plodnosti nevydatých žien a ich niektoré hlavné charakteristiky (1983-2013). Priemerný počet detí na jednu slobodnú ženu. Podiel slobodných žien s jedným alebo dvomi a viac deťmi. Podiel detí narodených mimo manželstva podľa najvyššieho dosiahnutého vzdelania matky. Rómske etnikum a deti mimo manželstva. Niektoré dôvody rastu podielu detí mimo manželstva.