Rozvoj ekonomických vedomostí a podnikateľských zručností absolventov vybraných neekonomických študijných programov - Matulčíková, Marta, 1964-
Vzdelávacie potreby v oblasti rozvoja ekonomických vedomostí a podnikateľských zručností pre absolventov neekonomických študijných programov. Uplatniteľnosť sa na trhu práce a realizácia vlastných kariérnych predstáv.