Plodnost v souvislosti se zapojením mužů v domácnostech: pomůže genderová rovnost? - Koudelka, Pavel
Prebiehajúce zásadné zmeny vo vzťahoch medzi mužom a ženou - rodová revolúcia (gender revolution). Rodové pomery v Českej republike. Problematika merania rovnosti medzi mužmi a ženami. Plodnosť v spojení s mužskými postojmi. Situácia v Českej republike. Rozdelenie činností v domácnosti medzi rodičmi z pohľadu muža a ženy a vyjadrenie subjektívnej spokojnosti s daným rozdelením z pohľadu oboch partnerov.