Trendy v online marketingu na rok 2015 - Ďuriš, Marcel
Optimalizácia webov pre mobilné telefóny ako nevyhnutnosť. Silnejšie postavenie video reklamy na trhu. Content (spokojnosť, obsah) marketing alebo marketing obsahu či spokojnosti. Presonalizovaná inzercia. Prognózy pre online reklamné výdavky. Genoekonomika.