Potreby ekonomického vzdelávania a podnikateľských zručností absolventov Farmaceutickej a Prírodovedeckej fakulty UK v Bratislave so záujmom o súkromné podnikanie - Breveníková, Daniela
Ponuka modifikovaných modulov predmetov ekonomického vzdelávania a rozvoja podnikateľských zručností absolventov neekonomických fakúlt, ktorí majú záujem o súkromné podnikanie.