Hodnotenie kvality poskytovaných služieb v obchode a cestovnom ruchu prostredníctvom mobilných aplikácií - Litomerický, Juraj
Využitie mobilnej aplikácie Staffino. Cena Startup Awards v kategórii Digital za rok 2014 pre hodnotiaci systém Staffino. Rýchle a jednoduché hodnotenie zamestnancov. Návrh aplikácie centrálneho registra hodnotení personálu a kvality poskytovaných služieb.